Bob Olde Hampsink

  • Business Growth

Welkom bij Boboh.

Boboh. de zakelijke partner voor het printen en drukken van boeken, brochures en magazines.

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • No nonsens
  • Meer dan concurrerend
  • Transparant
  • Snel en goed
  • Geen intermediair maar agent
  • Besparing tijd

Wie is die Bob Olde Hampsink nou eigenlijk?

Boboh. Dat ben ik, de specialist in het printen en drukken van boeken, brochures en magazines. Dat is ook niet zo vreemd. Als voormalig eigenaar van zowel een printbedrijf als een offsetbedrijf gespecialiseerd in het printen, drukken en binden van boeken en manuals zijn de wensen en eisen van business to business klanten mij niet vreemd.

Wil je een boek, wetenschappelijk rapport of een brochure laten drukken voor een scherpe prijs? Boboh. regelt het. Vraag vrijblijvend een offerte aan en je ontvangt een meer dan concurrerend voorstel. Liever persoonlijk advies of contact? Bel 06-50603124

3 technieken, offset, toner print en inkjet print

3 technieken, offset, toner print en inkjet print

Mijn werkwijze

Boboh. is specialist in het printen en drukken van boeken, brochures en magazines. Boboh. werkt uitsluitend VOOR een groep van 4 geselecteerde printers en drukkerijen. Stuk voor stuk zijn dit gerenommeerde bedrijven welke topkwaliteit en innovatie hoog in het vaandel hebben staan. Deze printers en drukkers zijn allen  the state of art specialisten in hun eigen segment. Boboh. is GEEN intermediair. Boboh. heeft als agent direct toegang tot de collega ordermanager van de printpartner. De deskundige ordermanager begeleidt uw productie van a tot z en communiceert indien nodig rechtstreeks met u, open en transparant.

Boboh. werkt 100% klantgericht zonder extra schakel in het proces. Zodat je boek of brochure niet onnodig duurder wordt. Een vertrouwde drukker is niet voor elke opdracht de beste drukker. Boboh. bekijkt per aanvraag welke partner het meest geschikt is voor de gevraagde productie. Kwaliteit is geen issue dat is ons bestaansrecht. Keuzes zijn afhankelijk van onder meer, oplage, gevraagde levertijd, specificaties, personalisatie en distributie. Ogenschijnlijk lijkt dit vanzelfsprekend maar door de technische ontwikkelingen en differentiaties maakt niet iedereen de meest concurrerende keuze. In tegenstelling tot de accountmanager van een individuele drukkerij heeft Boboh. geen voorkeur en mag je van ons een onafhankelijk advies verwachten, geheel in jouw voordeel als klant.

Boboh. heeft een waarde-toevoegende rol voor klanten en de vertegenwoordigde drukkerijen en printers. Helder zaken doen, daar draait het bij Boboh. om.

Je wilt een boek, wetenschappelijk rapport of een brochure laten drukken voor een scherpe prijs? Boboh. regelt het. Vraag vrijblijvend een offerte aan en je ontvangt een meer dan concurrerend voorstel. Liever persoonlijk advies of contact? Bel 06-50603124

Kwaliteitsgarantie

Of het nu gaat om een roman, een wetenschappelijk rapport, proefschrift, cursusboek, softcover of hardcover! De productiepartners van Boboh.. werken volgens de ISO 12647 norm en zijn FSC gecertificeerd.